Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ζεράρντ Πικέ: Ο Λίο είναι ο καλύτερος χωρίς αμφιβολία.

Στην παραμονή του στη Βαρκελώνη, στη φυγή του Βαλντέζ και στο "φαινόμενο" Μέσι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Ζεράρντ Πικέ.
Ο άσος της Μπαρτσελόνα αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών των "μπλαουγκράνα" τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας τον σύλλογο της Καταλονίας σε πολλά εγχώρια και ευρωπαϊκά τρόπαια.

"Κανείς δε φανταζόταν ότι την πρώτη χρονιά θα κατακτούσα τα πάντα. Δεν είναι απλά η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του συλλόγου, αλλά στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Είμαστε μία οικογένεια.
Μεταξύ του τεχνικού επιτελείου και των παικτών υπάρχει μία πολύ καλή σχέση. Ο Τάτα είναι ευθύς άνθρωπος, γνωρίζει τι θέλει. Έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Επιπλέον, υπάρχει η ίδια πειθαρχία", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Αβράαμ Παπαδόπουλος: Eίναι όλοι ενωμένοι σα μια γροθιά και θα πάνε να πάρουν την πρόκριση.

Ο Αβράαμ Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στον σημερινό... τελικό της Εθνικής Ελλάδας με τη Ρουμανία, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν έχει κατορθώσει ακόμα να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους απόλυτα υγιής και για αυτόν τον λόγο δε συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος.
Αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι υποστήριξε ότι η "γαλανόλευκη" έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει στα κρίσιμα παιχνίδια και το έχει αποδείξει πολλές φορές.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Γιώργος Πρίντεζης: Είναι σημαντικό που έχουμε το απόλυτο των νικών.

Μία από τις καλύτερες εκκινήσεις των τελευταίων ετών πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετράει ένα εντυπωσιακό 13/13 σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι "ερυθρόλευκοι" δείχνουν, έτσι, έτοιμοι όχι μόνο να επιστρέψουν στον εγχώριο "θρόνο" της Α1 Μπάσκετ αλλά και να διατηρήσουν τα πρωτεία στην Euroleague.

Την Παρασκευή οι Πειραιώτες επικράτησαν δύσκολα της Ζιέλονα Γκόρα με 79-77 και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου, κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς την πρόκριση.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Χοσέ Χολέμπας: Καλό είναι να αποφεύγουμε τα μεγάλα λόγια

Στους στόχους του εφετινού Ολυμπιακού σ’ ό,τι αφορά το Champions League, αναφέρθηκε, σε συνέντευξή του στα ελληνικά Μέσα, ο Χοσέ Χολέμπας.

Οι "ερυθρόλευκοι" πέτυχαν μία σπουδαία νίκη την προπερασμένη Τρίτη στο "Γ. Καραϊσκάκης" επί της Μπενφίκα με 1-0, χάρη σε τέρμα που σκόραρε ο Κώστας Μανωλάς στο α’ ημίχρονο και με τον Ρομπέρτο Χιμένεθ να κάνει μεγάλες επεμβάσεις στη συνέχεια.

Έτσι, έμειναν μόνοι στη 2η θέση του 3ου ομίλου και πλέον χρειάζονται μαθηματικά τρεις βαθμούς για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στη φάση των "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

"Έξυπνοι και προσεκτικοί"

Το μυστικό της πρόκρισης επί της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 αποκάλυψε με δηλώσεις του ο επιθετικός της Εθνικής Ρουμανίας, Τσιπριάν Μαρικά.

Το συναίσθημα σαφώς λέει πρόκριση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, η λογική όμως λέει ότι οι "τρικολόρ" για να την πάρουν πρέπει να κοπιάσουν πολύ.

Αυτό αντανακλάται από τις σκέψεις του έμπειρου άσου της Χετάφε, που βλέπει τη "γαλανόλευκη" να παίζει από αρκετά επίπεδα πιο πάνω, και κατά τη γνώμη του θέλει έξυπνο χειρισμό των μεταξύ τους αγώνων για να είναι η Ρουμανία αυτή που θα βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας.