Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Είναι στο χέρι του να αποφασίσει αν θα πάει σε άλλη ομάδα.

Το μέλλον του Νταβίντ Ντε Χέα φαίνεται πως θα είναι μακριά από το «Ολντ Τράφορντ».

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Ισπανό γκολκίπερ και όλα δείχνουν πως ο Ντε Χέα θα «μετακομίσει» στη γενέτειρα του μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με τον Λουίς Φαν Χάαλ να τονίζει πως καταλαβαίνει απόλυτα τη θέση, στην οποία βρίσκεται ο παίκτης.
«Ό,τι διαδικασία ακολουθούμε σε κάθε μεταγραφή, αυτή θα τηρήσουμε για τον Ντε Χέα. Αναλύοντας την κατάστασή του μπορώ να πω πως είναι Ισπανός, διεθνής με την Εθνική Ισπανίας, βρίσκεται ακόμα πίσω από τον Ίκερ Κασίγιας και τώρα έρχεται για αυτόν ένας ισπανικός σύλλογος. Ακόμα η σύντροφός του (σ.σ. Εντούρνε Γκαρσία) είναι Ισπανίδα ενώ οι γονείς του έρχονται εδώ κάθε εβδομάδα ή κάθε δύο εβδομάδες και είναι δύσκολο για αυτόν», ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», την ώρα που το ενδεχόμενο να μπουν τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Χαλ προσφέρεται σε απόδοση 2.00 στα προγνωστικά στοίχημα.

«Δεν πρόκειται να μας αφήσει τόσο εύκολα γιατί έχουμε έναν σπουδαίο σύλλογο. Είναι στο χέρι του πάντως να αποφασίσει αν θα πάει σε άλλη ομάδα. Εμείς του έχουμε προσφέρει ένα φανταστικό συμβόλαιο επειδή θέλουμε να τον κρατήσουμε. Νομίζω ότι είχε μία φανταστική σεζόν. Δε νομίζω ότι μπορώ να τον μεταπείσω επειδή ξέρει τι έχει ακριβώς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δε χρειάζεται να πω κάτι υπέρ του συλλόγου επειδή ο παίκτης το αισθάνεται αυτό κάθε ημέρα. Μπορείτε να δείτε τους οπαδούς μας, είναι απίστευτοι. Αν φύγει θα το χάσει αυτό», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Φαν Χάαλ.
Θα καταφέρει η Χαλ να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει το σύνολο του Ολλανδού;

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Πιστή στο κυνήγι της Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ;

Η Τσέλσι φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Premier League, με τους «μπλε» να γιορτάζουν το πρωτάθλημα και τους «κόκκινους» να κάνουν την ύστατη προσπάθεια για    έξοδο στο Champions League.

Η Τσέλσι, με τους 83 πόντους που έχει ως συγκομιδή, έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, επομένως βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει γι' αυτήν.
Προέρχεται από το, επίσης εντός έδρας, 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να αποτελέσει και σήμερα τη μοναδική ομάδα που θα σκοράρει προσφέρεται στο 3.40.
Θα καταφέρουν οι «μπλε» να πάρουν την 26η εφετινή τους νίκη; Το ενδεχόμενο αυτό προσφέρεται σε απόδοση 2.15 στις εταιρειες στοιχηματος.

Η Λίβερπουλ, από τη δική της πλευρά, είναι πέμπτη και θέλει, ει δυνατόν, να πλησιάσει την τέταρτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να διεκδικήσει μέχρι το τέλος τον στόχο της εξόδου στο Champions League.
Το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς κέρδισε με 2-1 την ΚΠΡ την περασμένη εβδομάδα, ένα σκορ για το οποίο στο σημερινό του παιχνίδι προσφέρεται στο 13.00.
Οι φιλοξενούμενοι έχουν να επιδείξουν 18 over (51.4%) και 17 under (48.6%), με τα τελευταία να προσφέρονται στο 1.72 για να... ισοφαρίσουν.
Τα αντίστοιχα ποσοστά της Τσέλσι, στην αντίπερα όχθη είναι: 15 over (42.9%) και 20 under (57.1%).
Η προϊστορία είναι ελαφρώς υπέρ της Τσέλσι, με 26 νίκες, έναντι 21 της Λίβερπουλ και 14 ισοπαλιών, με τις τελευταίες να προσφέρονται στο 3.25 για να γίνουν 15 και μάλιστα από ημίχρονο.

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Οι οπαδοί ήταν κοντά μου και με ενέπνεαν όλον αυτόν τον καιρό.


Η καριέρα του Στίβεν Τζέραρντ με τη Λίβερπουλ πλησιάζει στο τέλος της και ο εμβληματικός αρχηγός των «κόκκινων» προετοιμάζεται για μία πολύ έντονη ημέρα στο «Άνφιλντ».

Μετά από 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας του στη Λίβερπουλ, ο Τζέραρντ έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει για τους ΛΑ Γκάλαξι το προσεχές καλοκαίρι.
Το τελευταίο ματς του 34χρονου μέσου θα είναι στο τέλος του Μαΐου απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να κερδίσουν αυτός και οι συμπαίκτες του την ερχόμενη Κυριακή στο Λονδίνο την Τσέλσι προσφέρεται στο 3.30 στο πάμε στοίχημα.

«Οι οπαδοί ήταν κοντά μου και με ενέπνεαν όλον αυτόν τον καιρό. Με έχουν βοηθήσει πολύ να γίνω ο παίκτης που είμαι. Τους ευχαριστώ για τη στήριξη.
Κοιτάω στο μέλλον και φαντάζομαι το τελευταίο μου παιχνίδι στο 'Άνφιλντ'. Θα είναι πολύ συναισθηματική στιγμή για μένα και την οικογένειά μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βρετανός άσσος, ρίχνοντας μια ματιά στο εγγύς μέλλον.
Το ενδεχόμενο να κερδίσει η Λίβερπουλ με 3-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τους «μπλε» προσφέρεται στο 41.00, ενώ το ενδεχόμενο να ηττηθεί από τους Λονδρέζους προσφέρεται στο 2.10. Τέλος, το ενδεχόμενο της ισοπαλίας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 3.50.