Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Ποντάρει στο κοινό της η Δανία.

H Δανία υποδέχεται την Σερβία στο «Πάρκεν» με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στη 2η θέση και τους φιλοξενούμενους να έχουν μόλις ένα βαθμό ως τώρα.
Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο ψάχνουν απεγνωσμένα ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, με τη νίκη τους να προσφέρεται σε απόδοση 2.50 στις στοιχηματικες εταιρειες.
Μπορεί οι Σέρβοι να έχουν μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους γηπεδούχους, που θέλουν να παραμείνουν στη 2η θέση, δεδομένου ότι τους ίδιους βαθμούς με αυτούς, έχει και η Αλβανία.

Το προηγούμενο ματς, πάντως, ανάμεσα σε Δανία και Σερβία, ήταν over 3.5, ενδεχόμενο που αν επαναληφθεί απόψε, πληρώνει 4.00.
Οι Σέρβοι, μετά την εντός έδρας ήττα τους την προηγούμενη αγωνιστική, έχουν μείνει στον ένα βαθμό και αν δε νικήσουν και σήμερα, χάνουν ακόμα περισσότερο έδαφος, στην προσπάθεια για την 3η θέση.
Στο φιλικό της Κυριακής με το Αζερμπαϊτζάν έδειξαν σε καλή κατάσταση, σκόραραν τέσσερις φορές και το ενδεχόμενο να πετύχουν σήμερα over 1.5 γκολ, προσφέρεται σε απόδοση 3.00.
Ο εξτρέμ Τόσιτς έχει σκοράρει δύο φορές μέχρι στιγμής στα προκριματικά και το ενδεχόμενο να σκοράρει και σήμερα πληρώνει 5.00.
Over 2.5 στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια των Σέρβων και το ενδεχόμενο να επαναληφθεί και σήμερα η συγκεκριμένη επίδοση προσφέρεται σε απόδοση 2.10.
Οι Δανοί δέχονται γκολ στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους και η πιθανότητα για G/G σήμερα είναι στο 1.90.