Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Δεν σκέφτεται να αποχωρήσει ο Βενγκέρ

 Μπορεί η χρονιά ναμ ην έχει εξελιχθεί ως η καλύτερη δυνατή για την Άρσεναλ, αλλά αυτό δεν πτοεί τον τεχνικό της ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ, που κλείνει τα αυτιά του στις σειρήνες αποχώρησής του.

Οι φίλοι της ομάδας ζητούν σε κάθε ματς την απομάκρυνση  του Αρσέν Βενγκέρ από τον πάγκο της ομάδας, αφού τον θεωρούν ως τον κύριο υπεύθυνο για τις κακές εμφανίσεις, αλλά και την αποτυχία να διεκδικήσουν κάποιον τίτλο στην τρέχουσα σεζόν. Γενικά το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Αλσατό τεχνικό, που όμως μe δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται αν αποχωρήσει, αλλά σχεδιάζει μάλιστα και την επόμενη μέρα στην Άρσεναλ, αν και οι εταιριες στοιχηματος τον έχουν σχετικά ψηλά στα φαβορι για αποχώρηση από τον πάγκο της Αρσεναλ.



"Ποτέ δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ, ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Η αγάπη μου για το παιχνίδι και το να νικάς μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. Δεν γίνεται ένας σύλλογος να αλλάζει κατεύθυνση κάθε φορά που χάνεις έναν αγώνα. Θεωρώ πως υστερούμε σε αυτοπεποίθηση και πίστη" τόνισε αρχικά ο Αρσέν Βενγκέρ, για να συνεχίσει: "Δεν είναι πρόβλημα ποιοτικό αλλά ψυχολογικό. Ζούμε σε ένα κόσμο συναισθημάτων και υπερβολής. Πρέπει να δούμε τα πράγματα με προοπτική".