Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Παμε στοιχημα με ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη

Παμε στοιχημα με ντέρμπι σε όλα τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη

Γεία χαρά σε όλους, την επόμενη εβδομάδα πραγματοποιούνται η τρίτη αγωνιστική των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, για αυτό το λόγο οι μεγάλες ομάδες που αγωνίζονται σε αυτές, αγωνίζονται σήμερα, οπότε υπάρχουν πολλά ντέρμπι σχεδόν σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα. Λέω να ασχοληθώ με αυτά, διότι εκτός από το να απολαύσουμε μπορούμε να τα ποντάρουμε για να έχουμε ολοκληρωμένη ευχαρίστηση. Πάμε να τα δούμε, μην χάνουμε άλλο χρόνο, τις σημερινές προτάσεις στο παμε στοιχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Ματσάρα στο Άνφιλντ

Η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ ξεκινά το μεσημέρι του Σαββάτου με το μεγάλο ντέρμπι στο Άνφιλντ ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, όπου εκτός από βαθμολογικό ενδιαφέρον, υπάρχει και το κίνητρο του γοήτρου.
Η Λίβερπουλ είναι στην έβδομη θέση με 12 βαθμούς, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, στο γήπεδο της, είναι αήττητη με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Έχει 13 γκολ υπέρ και 12 κατά, συνολικά έχει τέσσερα στα επτά over 2,5 και γκολ γκολ. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τελικό σκορ 1-1 στην έδρα της Νιουκάστλ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ισοβαθμεί με την συμπολίτισσα της Σίτι στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας μόνο μία βαθμολογική απώλεια, την εκτός έδρας ισοπαλία με την Στόουκ με τελικό σκορ 2-2. Έχει σκοράρει 21 γκολ, δηλαδή σκοράρει τρία τέρματα ανά ματς μέσο όρο, ενώ έχει δεχτεί γκολ μόνο στο ματς με την Στόουκ, σε όλα τα υπόλοιπα έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Συνολικά έχει πέντε στα επτά over 2,5.
Πρόταση παμε στοιχημα Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ: Σίγουρα μπορεί να γίνει μία ματσάρα με γκολ εκατέρωθεν, οι δύο ομάδες διαθέτουν πολύ καλές επιθετικές γραμμές, η φιλοξενούμενη έχει εκμεταλλευτεί το ευνοϊκό πρόγραμμα και έχει κρατήσει την άμυνα της στο μηδέν, σήμερα τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα, αναμένω ανοικτό ματς όπου μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ, το οποίο μας προσφέρεται σε απόδοση 1,67 στον Stoiximan.gr
Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,67 (Stoiximan.gr)

Ανοικτό ντέρμπι στο Τορίνο

Η αγωνιστική στην Σέριε Α ξεκινά σήμερα με δύο ντέρμπι και επέλεξα να ασχοληθώ με την αναμέτρηση Γιουβέντους – Λάτσιο που θα διεξαχθεί στο Τορίνο. Οι δύο ομάδες είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν, επιθυμώντας να παραμείνουν ψηλά στην βαθμολογία.
Η Γιουβέντους είναι στην δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι, έχοντας μία βαθμολογική απώλεια, αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής, όπου έμεινε ισόπαλη με 2-2 με την Αταλάντα, παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2 στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα. Έχει σκοράρει 20 φορές και δεχτεί πέντε γκολ, συνολικά έχει έξι στα επτά over 2,5, με τα τρία να είναι με γκολ γκολ.
Από την άλλη η Λάτσιο είναι στην τέταρτη θέση, με πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα από την ασταμάτητη Νάπολι. Εκτός έδρας έχει τρεις στις τρεις νίκες, έχοντας ευνοϊκό πρόγραμμα. Έχει σκοράρει 19 φορές και δεχτεί εννιά τέρματα, συνολικά έχει και αυτή έξι στα επτά over 2,5 με τα πέντε να είναι με γκολ γκολ.
Πρόταση παμε στοιχημα Γιουβέντους – Λάτσιο: Μεγάλο ματς και ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες που είναι σε καλή φόρμα, αναμένω ανοικτό παιχνίδι, με φάσεις και τελικές προσπάθειες για γκολ μπροστά στις δύο εστίες, μπορεί να μπουν πάνω από τρία γκολ, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,80 στην Mybet.gr, απόδοση με αξία.
Γιουβέντους – Λάτσιο @@ over 2,5 σε απόδοση 1,80 (Mybet.gr)

Κούραση και λίγα γκολ στην Μαδρίτη

Στην Μαδρίτη για την όγδοη αγωνιστική της Λα Λίγκα η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες να είναι αήττητες και να επιθυμούν να κρατήσουν τα θετικά αποτελέσματα.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στην τέταρτη θέση με 15 βαθμούς, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, όλες εκτός έδρας, έχει πετύχει 12 τέρματα και δεχτεί πέντε τέρματα. Ακόμα σε δύο εντός έδρας ματς δεν έχει παραβιαστεί η εστία της.
Η Μπαρτσελόνα, η οποία την επόμενη εβδομάδα θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για τον Τσάμπιονς Λιγκ, παραμένει αήττητη, έχοντας το απόλυτο των νικών και δικαίως είναι μόνη πρώτη στην βαθμολογία. Έχει πετύχει 23 τέρματα και δεχτεί μόλις δύο γκολ, ένα εντός και ένα εκτός έδρας.
Οι δύο ομάδες, είχαν πολλούς διεθνείς παίκτες και ειδικά οι Λατίνοι θα έχουν κάποια κούραση, κυρίως λόγω των μακρινών ταξιδίων και της επιστροφής.
Πρόταση παμε στοιχημα Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Σχεδόν πάντα οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων έχουν ενδιαφέρον και πολλές φορές μας έχουν προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις, λόγω των πολύ καλών αμυντικών λειτουργιών τους, την ενδεχόμενη κούραση των παικτών και επικείμενων Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων τους, περιμένω κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ και έτσι θα προτείνω το under 2,5 σε απόδοση 1,90 στην Interwetten.gr, μία εξαιρετική απόδοση με αξία.
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,90 (Interwetten.gr)

Προτάσεις παμε στοιχημα στα ντέρμπι του Σαββάτου

  • Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,67 (Stoximan.gr)
  • Γιουβέντους – Λάτσιο @@ over 2,5 σε απόδοση 1,80 (Mybet.gr)
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,90 (Interwetten.gr)
Δείτε επίσης