Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Κυρίαρχη η Ισπανία στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα

al
Πολυσυλλεκτικό το αποψινό στοιχηματικό πρόγραμμα, με την Πριμέρα να κλέβει την παράσταση

Πολλές και διάφορες είναι οι επιλογές της ημέρας όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κουπόνι. Κυριαρχούν όμως οι αναμετρήσεις, με τις οποίες ολοκληρώνεται η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν…

230 Σοσιεδάδ – Βαγιαδολίδ

Αρκετή δυνατή στο γήπεδό της η Σοσιεδάδ, την ώρα που η Βαγιαδολίδ εκτός έδρας δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, με μία μόλις νίκη, ενώ έχει πέντε ισοπαλίες και 9 ήττες. Περισσότερες πιθανότητες έχει ο άσος.

231 Χετάφε – Βιγιαρεάλ
Και οι δύο θέλουν τους βαθμούς σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Μοιρασμένα τα εντός έδρας αποτελέσματα της Χετάφε (4-6-5), την ώρα που η Βιγιαρεάλ είναι ή του ύψους ή του βάθους. Δύσκολες οι προβλέψεις στις στοιχηματικες πλατφορμες.

235 Ρεν – Λιλ

Παιχνίδι για την προημιτελική φάση του κυπέλλου στη Γαλλία. Αμφίρροπο παιχνίδι, το οποίο μπορεί να κυλήσει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Πιο καλή ομάδα στη θεωρία οι φιλοξενούμενοι, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια οι εκπλήξεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

235 Ίντερ – Ουντινέζε

Η Ίντερ προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα αλλά αυτό ήρθε μετά από αήττητο έξι αγώνων. Μάλιστα άξιζε κάτι καλύτερο κόντρα στην Αταλάντα και θέλει τώρα να επιστρέψει. Η Ουντινέζε εκτός έδρας δεν είναι και ο πιο δυνατός αντίπαλος. Αν κάποιος μένει ικανοποιημένος από την απόδοση του άσου, τότε μπορεί να το επιλέξει στις στοιχηματικες πλατφορμες.

237 Αλμερία – Βαλένθια

Εντυπωσιακή νίκη για την Αλμερία την περασμένη αγωνιστική, καθώς επικράτησε της Σοσιεδάδ με 4-3. Πάντως ακόμη έχει ανάγκη από βαθμούς. Η Βαλένθια χάνει αρκετή από τη δυναμική της εκτός έδρας, αλλά μπορεί να πάρει τη νίκη. Η απόδοση στο διπλό δεν συμβαδίζει με τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης.

238 Λεβάντε – Μπέτις

Δεν είναι παιχνίδι για πολλά πολλά. Οι γηπεδούχοι δεν καμαρώνουν για την έδρα τους, όπου μετράνε ως τώρα στο πρωτάθλημα 5-4-4. Αντίθετα η Μπέτις σε 14 αγώνες έχει συγκεντρώσει μόλις 4 βαθμούς μακριά από την έδρα της. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν περιθώρια και είναι υποχρεωμένοι να κυνηγάνε τους βαθμούς σε κάθε παιχνίδι, αν θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους στις στοιχηματικες πλατφορμες.