Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Retro Slots vs Video Slots: Ποιο να διαλέξετε;

 

Όταν ψάχνετε για νέους κουλοχέρηδες για να παίξετε, θα δείτε ότι η επιλογή των τίτλων στο διαδίκτυο είναι πλέον τεράστια. Πώς μπορείτε να πάρετε μια καλή απόφαση και να αρχίσετε να παίζετε κουλοχέρηδες που θα αγαπήσετε; Το να αποφασίσετε εάν θα επικεντρωθείτε σε ρετρό παιχνίδια ή σε μοντέρνους κουλοχέρηδες βίντεο είναι μια σταθερή αφετηρία για την επόμενη περιπέτεια σας, στις εταιριες στοιχηματων.

Τι είναι οι ρετρό κουλοχέρηδες;

Αν και δεν υπάρχει ακριβής ορισμός για αυτούς τους τύπους κουλοχέρηδων, τα ρετρό παιχνίδια τείνουν να είναι αρκετά εύκολο να εντοπιστούν. Συνήθως έχουν μία οπτική που τους κάνει να ξεχωρίζουν ως έκρηξη από το παρελθόν. Οι πρώτοι μηχανικοί κουλοχέρηδες βασίζονταν σε σύμβολα όπως φρούτα, μπάρες και καμπάνες. Αυτός είναι ο τύπος εικόνας που μπορείτε να περιμένετε να δείτε σε ρετρό κουλοχέρηδες, ώστε να γνωρίζετε αμέσως ότι θα σας προσφέρει μια κλασική εμπειρία τζόγου.

Αυτό το είδος κουλοχέρη μπορεί να έχει μόνο τρεις τροχούς και έναν μικρό αριθμό γραμμών πληρωμής — ορισμένες έχουν μόνο μία — όπου μπορούν να γίνουν νικηφόροι συνδυασμοί. Είναι συχνά το απλούστερο είδος κουλοχέρη επειδή υπάρχει περιορισμένος αριθμός πιθανών αποτελεσμάτων όταν περιστρέφετε τους τροχούς. Μερικά πιο μοντέρνα παιχνίδια όπως το 777 Deluxe χρησιμοποιούν ένα θέμα που φαίνεται παλιομοδίτικο, αλλά συνδυάστε το με πιο μοντέρνο παιχνίδι για να δώσετε έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό. Το 7 Fortune Frenzy είναι ένα άλλο παράδειγμα κουλοχέρη που χρησιμοποιεί κλασικά σύμβολα, αλλά προσθέτει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και μια ρύθμιση διαστημικής ηλικίας για να προσφέρει ένα μοναδικό είδος εμπειρίας στις εταιριες στοιχηματων, που προσφέρουν τέτοιου είδους παιχνίδια.

Οι ρετρό κουλοχέρηδες δεν τείνουν να έχουν πολλές δυνατότητες ή γύρους μπόνους, αντανακλώντας την πιο βασική φύση αυτών των μηχανών. Ορισμένα από αυτά μπορεί να έχουν τις δωρεάν περιστροφές ή μια λειτουργία ώθησης, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Τα προοδευτικά τζακ ποτ είναι πιο λεπτά και σε αυτό το είδος, επομένως πρόκειται κυρίως για την προσπάθεια να κερδίσετε μια γραμμή και αυτό σημαίνει ότι γενικά προσφέρουν γρήγορες, αδιάλειπτες περιστροφές.

Τι είναι οι κουλοχέρηδες βίντεο;

Όταν αρχίσετε να κοιτάζετε κουλοχέρηδες βίντεο, θα δείτε μια τεράστια συλλογή από παιχνίδια με μεγάλη ποικιλία. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι η κατηγορία όπου πολλά διαφορετικά θέματα συνδυάζονται. Οι κουλοχέρηδες βίντεο μπορεί να έχουν εξαιρετικά στοιχεία πολυμέσων, όπως βίντεο κλιπ ή ρομαντικό soundtrack. Σε άλλες περιπτώσεις, απλώς εστιάζουν σε ένα από τα δημοφιλή θέματα, όπως αιγυπτιακές περιπέτειες με διάσημους χαρακτήρες όπως η Κλεοπάτρα, επιδρομές πειρατών, ταξίδια για ψάρεμα και πολλές άλλες ιδέες.

Η μεγαλύτερη διαφορά που θα παρατηρήσετε όταν αρχίσετε να παίζετε κουλοχέρηδες βίντεο είναι ότι συχνά είναι γεμάτα με λειτουργίες. Οι δωρεάν περιστροφές, τα μίνι παιχνίδια και οι γύροι μπόνους είναι από τους πιο συνηθισμένους. Μια ματιά στα δημοφιλή παιχνίδια τυχερών παιχνιδιών σε αυτό το καζίνο αποκαλύπτει κουλοχέρηδες συμπεριλαμβανομένου του Elvis Frog στο Βέγκας, όπου φλογεροί τροχοί, δωρεάν περιστροφές και επαναστροφές είναι μεταξύ των χαρακτηριστικών. Στην ίδια νόμιμη εταιρια στοιχηματων, το Candy Carnival έχει δωρεάν περιστροφές, καθώς και σύμβολα μπαλαντέρ που μπορούν να επεκταθούν ή να περπατήσουν στον κύλινδρο.

Οι πιθανότητες σας να κερδίσετε

Οι πιθανότητές σας να κερδίσετε έναν κουλοχέρη καθορίζονται από άλλους παράγοντες εκτός από το αν πρόκειται για ρετρό παιχνίδι ή για κουλοχέρη βίντεο. Αυτό συμβαίνει επειδή οι κουλοχέρηδες δίνουν ένα τυχαίο αποτέλεσμα σε κάθε γύρισμα που γίνεται, με τον αριθμό επιστροφής στον παίκτη (RTP) να σας δίνει μια ένδειξη για το πόσο καλά αποδίδει. Όσο πιο κοντά στο 100% είναι αυτός ο αριθμός, τόσο καλύτερα πληρώνει. Ωστόσο, το RTP βασίζεται σε έναν τεράστιο αριθμό περιστροφών και δεν είναι κάτι που μπορείτε να περιμένετε να αναδημιουργήσετε σε μια κανονική περίοδο παιχνιδιού.

Πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη το επίπεδο μεταβλητότητας. Αυτός είναι ένας παράγοντας που σας λέει πόσο τακτικά αναμένεται να πληρώνει νίκες το παιχνίδι. Ένας κουλοχέρης υψηλής μεταβλητότητας θα έχει την τάση να παίζει μεγάλες νίκες, αλλά θα περνάει και από ήττες. Εάν είναι χαμηλότερη αστάθεια, οι νίκες θα πρέπει να είναι πιο μέτριες αλλά και πιο συχνές.

Οι κουλοχέρηδες βίντεο και οι ρετρό κουλοχέρηδες μπορούν να παρέχουν οποιονδήποτε συνδυασμό RTP και επιπέδου μεταβλητότητας. Το ένστικτό σας μπορεί να σας πει ότι οι κουλοχέρηδες βίντεο πληρώνουν καλύτερα λόγω όλων των δυνατοτήτων τους ή ότι οι πιθανότητές σας είναι καλύτερες σε ένα ρετρό παιχνίδι λόγω της απλότητας. Ωστόσο, εάν θέλετε να σταθμίσετε σωστά τις πιθανότητές σας, τότε πρέπει να εξετάσετε αυτά τα σημεία που μόλις καλύψαμε.

Πώς να επιλέξετε τον επόμενο κουλοχέρη σας;​

Ο μεγάλος αριθμός διαδικτυακών κουλοχέρηδων κάνει την επιλογή ενός πιο δύσκολη, με τις νέες κυκλοφορίες στα διαρκώς διευρυνόμενες διαδικτυακές εταιριες στοιχηματος να προσθέτουν στις επιλογές που αντιμετωπίζουν τώρα οι παίκτες. Ωστόσο, δεν είναι τόσο απλό όσο να περιορίσετε την επιλογή επιλέγοντας ρετρό κουλοχέρηδες ή κουλοχέρηδες βίντεο. Μπορεί να αποφασίσετε να δοκιμάσετε και τα δύο ή να κάνετε εναλλαγή μεταξύ αυτών των ειδών επειδή και τα δύο σας αρέσουν.

Η αναζήτηση εκδόσεων επίδειξης που μπορείτε να παίξετε δωρεάν είναι ένας έξυπνος τρόπος για να δείτε ποια παιχνίδια θέλετε να δοκιμάσετε. Αυτό σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια και στις δύο κατηγορίες, καθώς και τα καθιερωμένα κλασικά, για να δείτε ποια είναι τα κατάλληλα για να παίξετε με πραγματικά μετρητά όταν είστε έτοιμοι.

Και οι δύο αυτές κατηγορίες κουλοχέρηδων αυξάνονται, με τους κορυφαίους προγραμματιστές να βγάζουν νέες εκδόσεις τακτικά. Επομένως, αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, είναι λογικό να ελέγχετε τακτικά για να βλέπετε ποιοι νέοι τίτλοι είναι τώρα διαθέσιμοι για αναπαραγωγή.