Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Σαμπατίνι: "Σημαντική προσθήκη ο Τοροσίδης"

Σαμπατίνι: "Σημαντική προσθήκη ο Τοροσίδης"
Ο Βασίλης Τοροσίδης έγινε ο έβδομος Έλληνας παίκτης που θα αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν στην Ιταλία, αφού συμφώνησε σε όλα με την Ρόμα για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο τεχνικός διευθυντής της  ομάδας, Βάλτερ Σαμπατίνι, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αφού θεωρεί πως ο Τοροσίδης έχει να προσφέρει πολλά στους "Ρωμαίους". Τόνισε βέβαια πως πάρθηκε με την λογική να είναι η εναλλακτική λύση για τον Μπαλζαρέτι, που είναι βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά τόνισε πως μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες και στον χώρο του κέντρου.


"Ο Τοροσίδης αποκτήθηκε για να έχουμε μια καλή εναλλακτική λύση του Μπαλτζαρέτι, ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, τελευταία. Θα μπορέσει, όμως, να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο χώρο του κέντρου. Είμαστε χαρούμενοι που τον αποκτήσαμε, είναι μια σημαντική προσθήκη για τη Ρόμα" τόνισε χαρακτηριστικά ο Βάλτερ Σαμπατίνι και συνέχισε λέγοντας: "Μετά από την απόκτηση του Έλληνα, τελείωσαν οι μεταγραφές για εμάς. Το ρόστερ μας είναι πλήρες και δεν υπάρχουν κενά που πρέπει να καλύψουμε".