Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Προγνωστικά Στοίχημα Σεγούντα Ντιβιζιόν: ΛΟΥΓΚΟ - ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Προϊστορία (από 2008): 1-2-2
Α’ Γύρος: ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ-ΛΟΥΓΚΟ 0-1

ΛΟΥΓΚΟ: Προτίμησε να μη βγάλει… κομπιουτεράκι για να υπολογίσει πόσους βαθμούς χρειάζεται για την παραμονή, κάτι που πέτυχε δίκαια με τις δύο σερί νίκες στις κόντρα σε Σαμπαντέλ και Λούγκο. Αντιμετώπισε τη δεύτερη στην προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας, παίρνοντας τη νίκη στο 85’ με τον Τονέτο. Δεν έχει κερδίσει τις δύο προηγούμενες φορές που φιλοξένησε την Πονφεραντίνα (0-1-1).


ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ: Ήθελε τη νίκη κόντρα στη Σανταντέρ, που θα την κρατούσε εντός πλέι οφ, αλλά βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 50’. Ανέβασε την απόδοσή της στα τελευταία λεπτά όταν οι αντίπαλοι άρχισαν να βλέπουν σαν μάταιο τον αγώνα τους και αφού μείωσε με τον Μάγιορ (73’), πήρε την ισοπαλία στο 87’ με τον Γιούρι. Παραμένει αήττητη εδώ και 8 αγωνιστικές, κάνοντας αγώνα δρόμου για να προλάβει τα μπαράζ το τελευταίο δίμηνο, αλλά η ισοπαλία την άφησε 1 βαθμό πίσω από τη Λας Πάλμας και κινδυνεύει όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα να πάνε… εις μάτην, αν δεν κερδίσει σήμερα. Βολεύεται και με ισοπαλία, αρκεί να χάσει η Αλκορκόν, με την οποία υπερτερεί στα μεταξύ τους. Under τα 9 από τα 10 τελευταία. Τιμωρημένος ο βασικός κίπερ Σανταμαρία (31 συμμ.).



Προγνωστικά στοίχημα: Αδιάφορη-Ενδιαφερόμενη σημειώσατε διπλό. Προσωπικά δε βλέπω άλλο σημείο για την καλή σε γενικές γραμμές Πονφεραντίνα, που μόνο από τον κακό της εαυτό μπορεί να κινδυνεύσει. Διπλό στο 1.65