Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Καθυστερεί του Πελεγκρίνι



Ο Μανουέλ Πελεγρίνι είναι ο εκλεκτός των διοικούντων της Μάντσεστερ Σίτι, ώστε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας από τη νέα σεζόν, αλλά αυτό δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί, αφού οι «πολίτες» περιμένουν να αποφύγουν την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Χιλιανού με την Μάλαγα, ώστε να τον ανακοινώσει. 

Η απόφαση είναι ειλημμένη από της διοίκηση των «πολιτών», όσον αφορά το Μανουέλ Πελεγκρίνι, αφού τον θεωρούν κατάλληλο για να δουν και πάλι την ομάδα τους στην κορυφή της Αγγλίας και όχι μόνο. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Σίτι δεν έχει ανακοινώσει και επίσημα την πρόσληψη του Πελεγκρίνι ως νέο τεχνικό της ομάδας καθώς χρειάζεται να πληρώσει 3,2 εκατομμύρια λίρες στη Μάλαγα λόγω της ειδικής ρήτρας που υπάρχει. Όχι ότι κάτι τέτοιο ήταν ικανό να εμποδίσει τους «πόλίτες», αλλά υπάρχει όρος στο συμβόλαιο προκειμένου να μην πληρώσει τίποτα και αναγκαστικά περιμένει. 


Συγκεκριμένα, υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Χιλιανού προπονητή πως αν παραμείνει για τρεις σερί μήνες απλήρωτος από την Μάλαγα, θα μπορεί να αποχωρήσει χωρίς να χρειασθεί κάποια ομάδα να σπάσει την ρήτρα του συμβολαίου του. Αυτή τη στιγμή ο Χιλιανός έχει συμπληρώσει δύο μήνες απλήρωτος στην Ισπανική ομάδα, με την Μάτσεστερ Σίτι να βρίσκεται στο περίμενε. Αν τελικά πληρωθεί ο Χιλιανός, τότε η Μάντσεστερ Σίτι αναγκαστικά θα σπάσει το συμβόλαιό του, ώστε να ανακοινώσει και επίσημα την συνεργασία τους.