Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Είναι στο χέρι του να αποφασίσει αν θα πάει σε άλλη ομάδα.

Το μέλλον του Νταβίντ Ντε Χέα φαίνεται πως θα είναι μακριά από το «Ολντ Τράφορντ».

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Ισπανό γκολκίπερ και όλα δείχνουν πως ο Ντε Χέα θα «μετακομίσει» στη γενέτειρα του μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με τον Λουίς Φαν Χάαλ να τονίζει πως καταλαβαίνει απόλυτα τη θέση, στην οποία βρίσκεται ο παίκτης.
«Ό,τι διαδικασία ακολουθούμε σε κάθε μεταγραφή, αυτή θα τηρήσουμε για τον Ντε Χέα. Αναλύοντας την κατάστασή του μπορώ να πω πως είναι Ισπανός, διεθνής με την Εθνική Ισπανίας, βρίσκεται ακόμα πίσω από τον Ίκερ Κασίγιας και τώρα έρχεται για αυτόν ένας ισπανικός σύλλογος. Ακόμα η σύντροφός του (σ.σ. Εντούρνε Γκαρσία) είναι Ισπανίδα ενώ οι γονείς του έρχονται εδώ κάθε εβδομάδα ή κάθε δύο εβδομάδες και είναι δύσκολο για αυτόν», ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», την ώρα που το ενδεχόμενο να μπουν τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Χαλ προσφέρεται σε απόδοση 2.00 στα προγνωστικά στοίχημα.

«Δεν πρόκειται να μας αφήσει τόσο εύκολα γιατί έχουμε έναν σπουδαίο σύλλογο. Είναι στο χέρι του πάντως να αποφασίσει αν θα πάει σε άλλη ομάδα. Εμείς του έχουμε προσφέρει ένα φανταστικό συμβόλαιο επειδή θέλουμε να τον κρατήσουμε. Νομίζω ότι είχε μία φανταστική σεζόν. Δε νομίζω ότι μπορώ να τον μεταπείσω επειδή ξέρει τι έχει ακριβώς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δε χρειάζεται να πω κάτι υπέρ του συλλόγου επειδή ο παίκτης το αισθάνεται αυτό κάθε ημέρα. Μπορείτε να δείτε τους οπαδούς μας, είναι απίστευτοι. Αν φύγει θα το χάσει αυτό», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Φαν Χάαλ.
Θα καταφέρει η Χαλ να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει το σύνολο του Ολλανδού;