Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Κρίνεται η πρόκριση.


Με το 1-1 του πρώτου αγώνα να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, η Μίντιλαντ υποδέχεται τη Σάουθαμπτον στον επαναληπτικό των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League.
Η Μίντιλαντ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο την περασμένη εβδομάδα στην Αγγλία, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με τη σημερινή της αντίπαλο, με το ενδεχόμενο να είναι αυτή που θα πανηγυρίσει τη νίκη απόψε να προσφέρεται σε απόδοση 3.30 στο παμε στοιχημα.
Οι Δανοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 και με την Έσμπιεργκ την Κυριακή για τη Superligaen, με το ενδεχόμενο να προηγούνται και στα δύο ημίχρονα σήμερα να προσφέρεται σε απόδοση 5.50.
Μπορεί το σκορ του πρώτου αγώνα να τους δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα αντιμετωπίσουν... χαλαρά τον αγώνα σήμερα, με το ενδεχόμενο να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για την πρόκριση, ανοίγοντας πρώτοι το σκορ, να προσφέρεται σε απόδοση 2.40.
Το ενδεχόμενο να μπουν τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της συγκεκριμένης αναμέτρησης προσφέρεται σε απόδοση 2.10.
Η Σαουθάμπτον από την άλλη πλευρά, θα προσπαθήσει για το καλύτερο, με το ενδεχόμενο να κερδίσει με 2-0 και να πανηγυρίσει την είσοδο της στους ομίλους της διοργάνωσης να προσφέρεται σε απόδοση 9.50.
Οι φιλοξενούμενοι είναι πλέον το αουτσάιντερ, ωστόσο είναι διατεθειμένοι να παλέψουν για το καλύτερο, με το ενδεχόμενο να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πανηγυρίσουν τη συμμετοχή τους στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης να προσφέρεται στο 2.20.
Πριν από μερικές ημέρες ταξίδεψαν στην έδρα της Γουότφορντ για το πρωτάθλημα της χώρας τους, με την οποία «κόλλησαν» στο 0-0, με το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σήμερα να προσφέρεται σε απόδοση 2.00.