Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Επιστροφή στα καλά αποτελέσματα;


Να παραμείνει σε τροχιά 1ης θέσης θα προσπαθήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισκεπτόμενη την έδρα της Σαουθάμπτον.
Οι φιλοξενούμενοι μετρούν δέκα πόντους σε πέντε παιχνίδια και είναι τρίτοι, στο μείον πέντε από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.
Κέρδισαν το προηγούμενο Σάββατο τη Λίβερπουλ με 3-1 για την Premier League, ένα σκορ που προσφέρεται στο 81.00 για να εμφανίζεται σήμερα υπέρ τους στο ημίχρονο, ωστόσο προέρχονται από ήττα, με 2-1 στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν για το Champions League.
Στόχος των «κόκκινων διαβόλων» είναι η τέταρτη εφετινή τους νίκη στο πρωτάθλημα, ενδεχόμενο για το οποίο προσφέρονται στο 2.37, ώστε να εξακολουθήσουν να βρίσκονται μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Ισοπαλία με 0-0 στο γήπεδο της Γουέστ Μπρομ έφεραν οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική, με το σκορ αυτό να προσφέρεται στο 2.62 στα προγνωστικά under ώστε να εμφανίζεται στο ημίχρονο του σημερινού τους αγώνα.
Μετρούν μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, βρισκόμενοι στην 11η θέση της γενικής κατάταξης.
Οι «άγιοι» απόψε είναι το θεωρητικό αουτσάιντερ, ωστόσο αναμένεται να δώσουν τα ρέστα τους και ό,τι ήθελε προκύψει, με τη νίκη τους να προσφέρεται στο 3.30.
Η προϊστορία είναι συντιρπτικά υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με 23 νίκες, έναντι έξι της Σαουθάμπτον και τεσσάρων ισοπαλιών, με το ενδεχόμενο μίας πέμπτης και μάλιστα από ημίχρονο να προσφέρεται στο 5.00.