Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ο ειλικρινής Μαντσίνι

Ξεκάθαρος σχετικά με τους στόχους και τις δυνατότητες της Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει αναγνωρίσει ότι η εκκίνηση των πρωταθλητών Αγγλίας στο Champions League δεν είναι και η καλύτερη δυνατή με αποτέλεσμα η προοπτική του τροπαίου να φαντάζει ουτοπική.

Συγκεκριμένα οι "πολίτες" μετρούν δύο ήττες και μία ισοπαλία στον πρώτο γύρο των ομίλων και πλέον με τον ένα βαθμό που έχουν κατακτήσει βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.


"Δε νομίζω πως είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το Champions League. Αν το έλεγα αυτό δεν θα ήμουν ειλικρινής. Είμαστε πολύ καλή ομάδα όμως δεν είμαστε έτοιμοι για την υπέρβαση.

Η Τσέλσι προσπαθούσε πολλά χρόνια για να τα καταφέρει, το άξιζε πριν τρία-τέσσερα χρόνια περισσότερο απ' ότι πέρυσι. Περιμένω από τους παίκτες μου τρία καλά παιχνίδια και θα δούμε", ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.

Η Σίτι θα υποδεχτεί μεσοβδόμαδα τον Άγιαξ για την 4η αγωνιστική και γνωρίζει πως μόνο με ένα τρίποντο θα μείνει ζωντανή έστω και για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Έπειτα θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με Ρεάλ Μαδρίτης εντός και Ντόρτμουντ εκτός για την παρέα του Σέρχιο Αγκουέρο, η οποία προσφέρεται στο 6,50 για να κατακτήσει το FA Cup.