Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Preview Ligue 1: ΑΖΑΞΙΟ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Preview Ligue 1:Eπιστροφή στις νίκες για τη ΜαρσέιγΑΖΑΞΙΟ: Και τα 4 φετινά εντός ήταν under, εκεί όπου ακόμα παραμένει αήττητη, χωρίς ακόμα να δεχτεί γκολ. Τιμωρημένος ο αρχηγός Καβαλί (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο επιθετικός Εντουάρντο (9 συμμ./3 γκ./2 ασίστ).


ΜΑΡΣΕΪΓ: Τρίτωσε το κακό για την Μαρσέιγ μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Παρί για το Λιγκ Καπ την Τετάρτη.
Η αποβολή του Φανί στο 27’ έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να προηγηθούν με πέναλτι στο 29’ και να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα για να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα στο 50’. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα από τη Γκλάντμπαχ (0-2), ενώ στο πρωτάθλημα προηγουμένως έπεσε θύμα, της κατά τα άλλα αδύναμης Τρουά, πάλι εκτός έδρας (0-1). Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη για τη Μαρσέιγ, που είδε την Τουλούζ να την πιάνει στη 2η θέση και τους 19. Έχει χάσει και στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στο Αιάκειο, ενώ φέτος δεν έχει νίκη στα 6 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις. Την Πέμπτη υποδέχεται τη Γκλάντμπαχ για το Γιουρόπα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Φανί (9 συμμ./1 γκ.). Εκτός οι επιθετικοί Αντρέ Αγιού (9 συμμ./2 ασίστ) και Ζινιάκ (9 συμμ./5 γκ.).


ΠΡΟΤΑΣΗ stoixima: Δυνατή στην έδρα της η Αζαξιό, αλλά ενδεχομένως να έχει δύο πολύ σημαντικές απουσίες που θα την επηρεάσουν. Αν επιβεβαιωθεί ότι θα απουσιάσει και ο επιθετικός Εντουάρντο, θα ρισκάρουμε στην επιστροφή στις νίκες για τη Μαρσέιγ. Διπλό