Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Προγνωστικά στοιχήματος Ligue 1:ΤΟΥΛΟΥΖ – ΜΑΡΣΕΪΓ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1997): 7-10-9
ΠΕΡΥΣΙ: ΤΟΥΛΟΥΖ-ΜΑΡΣΕΪΓ 0-0

ΤΟΥΛΟΥΖ: Τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη για την Τουλούζ, που φαίνεται της έκανε κακό η «τριάρα» επί της Λυόν. Έκτοτε 0-1-2, χωρίς μάλιστα να καταφέρει να σκοράρει. Στο τελευταίο έχασε δίκαια εκτός έδρας από τη Λιλ με 0-2. Άντεξε για ένα ημίχρονο, αλλά όταν οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να πατήσουν γκάζι δεν είχε τρόπους να αντιδράσει και η ήττα ήρθε αβίαστα. 1-1-5 τα τελευταία στο πρωτάθλημα, αλλά ευνοείται από τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα του φετινού πρωταθλήματος και βρίσκεται ακόμα κοντά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ισοβαθμώντας με τη Μονπελιέ στους 23. Γκολ-γκολ και over τα 6 από τα 8 φετινά εντός. Εκτός τρεις βασικοί: ο κεντρικός αμυντικός Αμπντενούρ (13 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), ο μέσος Μουσά Σισοκό (14 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός/εξτρέμ Γιανίκ Τζαλό (11 συμμ.).



ΜΑΡΣΕΪΓ: Μπορεί στην έδρα της να μην κερδίζει εύκολα στο πρωτάθλημα, αλλά το κάνει αρκετά εύκολα στα εκτός, περνώντας και από την έδρα της Μπαστιά με 2-1, 3ο διπλό στις 4 τελευταίες εξόδους. Προηγήθηκε με τον Βαλμπουενά στο 15’ και πέτυχε και 2ο στο 70’ με το εύστοχο πέναλτι του Αντρέ Αγιού (70’). Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 82’ και έκαναν τον Μποπ να ανησυχήσει στη συνέχεια χάνοντας δύο καλές φάσεις για την ισοφάριση, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Συνεχίζει να συγκατοικεί με τη 2η ΠΣΖ, στο -3 από την κορυφή, ενώ πήρε και απόσταση ασφαλείας για την εξασφάλιση της 3ης θέσης (+5). Over τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στην Τουλούζ στο πρωτάθλημα ήταν under. Αμφίβολος ο μέσος Μπρούνο Σεϊρού (15 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Ντιαβαρά (4 συμμ./1 γκ.).



Προγνωστικά στοιχήματος: Οι γηπεδούχοι έχουν ποιότητα, αλλά δε λειτουργούν σωστά και δεν παίρνουν αποτελέσματα εύκολα. Η Μαρσέιγ από την άλλη, έχει δείξει χαρακτήρα και ειδικά εκτός έδρας είναι πολύ επικίνδυνη. Περιμένουμε αμφότερες να σκοράρουν