Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Χοσέ Χολέμπας: Καλό είναι να αποφεύγουμε τα μεγάλα λόγια

Στους στόχους του εφετινού Ολυμπιακού σ’ ό,τι αφορά το Champions League, αναφέρθηκε, σε συνέντευξή του στα ελληνικά Μέσα, ο Χοσέ Χολέμπας.

Οι "ερυθρόλευκοι" πέτυχαν μία σπουδαία νίκη την προπερασμένη Τρίτη στο "Γ. Καραϊσκάκης" επί της Μπενφίκα με 1-0, χάρη σε τέρμα που σκόραρε ο Κώστας Μανωλάς στο α’ ημίχρονο και με τον Ρομπέρτο Χιμένεθ να κάνει μεγάλες επεμβάσεις στη συνέχεια.

Έτσι, έμειναν μόνοι στη 2η θέση του 3ου ομίλου και πλέον χρειάζονται μαθηματικά τρεις βαθμούς για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στη φάση των "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.


Παρά το προβάδισμα που έχουν πάρει από τους "αετούς" της Λισαβόνας, από τους οποίους βρίσκονται στο συν τρία, οι Πειραιώτες δεν εφησυχάζουν και γνωρίζουν πως πρέπει να κάνουν το καθήκον τους παίρνοντας 1/2 τρίποντα, με το ενδεχόμενο να… καθαρίσουν την μπουγάδα.

"Καλό είναι να αποφεύγουμε τα μεγάλα λόγια. Πρώτα πρέπει να πάρουμε την πρόκριση στους '16' και αυτό θα είναι ένα μεγάλο βήμα εξέλιξης σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν.

Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα ματς με την Παρί και την Άντερλεχτ και πρέπει να είμαστε σοβαροί για να φτάσουμε στον στόχο μας.

Κανένας δεν πρόκειται να μας χαριστεί και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και ομαδικό πνεύμα για να πάμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει", υπογράμμισε ο Χοσέ Χολέμπας.