Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Γιώργος Πρίντεζης: Είναι σημαντικό που έχουμε το απόλυτο των νικών.

Μία από τις καλύτερες εκκινήσεις των τελευταίων ετών πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετράει ένα εντυπωσιακό 13/13 σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι "ερυθρόλευκοι" δείχνουν, έτσι, έτοιμοι όχι μόνο να επιστρέψουν στον εγχώριο "θρόνο" της Α1 Μπάσκετ αλλά και να διατηρήσουν τα πρωτεία στην Euroleague.

Την Παρασκευή οι Πειραιώτες επικράτησαν δύσκολα της Ζιέλονα Γκόρα με 79-77 και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου, κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς την πρόκριση.


"Δεν υποτιμήσαμε τη Ζιέλονα Γκόρα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι λίγο χαλαρά. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο.

Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, καθώς η ομάδα μέχρι στιγμής πηγαίνει καλά. Αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν κάποια… καμπανάκια που ηχούν και κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να βελτιώσουμε. Πιστεύω πως πρέπει να κρατήσουμε την αισιοδοξία μας.

Είναι σημαντικό που έχουμε το απόλυτο των νικών και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να διορθώσουμε και τα... καμπανάκια. Δεν εφησυχάζουμε από τις νίκες. Αντιθέτως, συνεχίζουμε να δουλεύουμε", ανέφερε ο Έλληνας διεθνής.

Στη συνέχεια ο Πρίντεζης στάθηκε και στα δύο επερχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Ρέθυμνο και Μάλαγα.
"Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο είναι δύσκολο, καθώς παίζουμε εκτός έδρας. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μας που δεν είμαστε έτοιμοι.

Ακολουθεί και ο αγώνας με τη Μάλαγα. Μετά την ήττα της από τη Σιένα και τη θέση που βρίσκεται, ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα αυξάνεται", πρόσθεσε.