Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Κώστας Μήτρογλου:Ειλικρινά το πίστευα.

Το 100ο τέρμα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη πέτυχε ο Κώστας Μήτρογλου στο εκτός έδρας ματς της 3ης αγωνιστικής του Champions League.

Ήταν το 70’ της συνάντησης, όταν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποφάσισε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Έλληνα επιθετικό, αντικαθιστώντας τον Ράφικ Τζιμπούρ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Βασίλης Τοροσίδης ισοφάρισε τους Μονπελιέ σε 1-1, για να έρθει στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Μήτρογλου να χαρίσει ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στους "ερυθρόλευκους" (1-2) και, παράλληλα, να μπει στο βιβλίο της ιστορίας τους, αφού με το συγκεκριμένο τέρμα έφτασαν τα 100 σε διοργανώσεις της Γηραιάς Ηπείρου.


"Ειλικρινά το πίστευα πως μπορούσα να βάλω το γκολ όταν έμπαινα. Είχα ένα θετικό προαίσθημα. Για να πω την αλήθεια, πάντα προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά όταν μπαίνω στο γήπεδο, είτε για να παίξω βασικός, είτε για μερικά λεπτά ως αλλαγή", ήταν τα αρχικά του λόγια.

Η μεσοβδόμαδη επιτυχία των Πειραιωτών για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση είναι σημαντική, καθώς τον βάζει ξανά στο… κόλπο της πρόκρισης.

"Ήταν μία μεγάλη νίκη. Μας δίνει χαρά και ικανοποίηση για τη συνέχεια, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Καταφέραμε την ανατροπή στο σκορ και αυτό είναι πάντα ξεχωριστό", καταλήγει ο διεθνής φορ.

Στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου δεσπόζει η Σάλκε με επτά βαθμούς, δεύτερη είναι η Άρσεναλ με έξι, τρίτος ο Ολυμπιακός με τρεις και τέταρτη η Μονπελιέ με έναν.

Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς πόσο κρίσιμοι είναι οι επόμενοι αγώνες, καθώς τα πάντα παραμένουν "ρευστά".