Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Preview Super League Σαββάτου:ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-0-1 (και τα δύο under και 0-1 γκολ)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Μετά την μεγάλη νίκη που σημείωσε επί του Λεβαδειακού εκτός έδρας με 3-0, ο καθένας περίμενε κάτι καλύτερο από τον Πανθρακικό, που ηττήθηκε στην Κομοτηνή από τον ΠΑΣ Γιάννενα την περασμένη αγωνιστική με 3-0. Βρέθηκε από νωρίς(9') πίσω στο σκορ και στην συνέχεια έχασε μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση, αφού ο Βαϊρουά αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι . Δέχθηκε το 2-0 σε μία ανύποπτη φάση λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου και η συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο έγινε πολύ δύσκολη. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Σάββα Παντελίδη δεν ήταν τόσο κακή, όσο φανερώνει το βαρύ σκορ, αλλά το γεγονός ότι εντός έδρας έχει νικήσει μόνο τον Παναθηναϊκό προβληματίζει τον τεχνικό της ομάδας. Πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους έχουν οι γηπεδούχοι και σίγουρα αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί για να έχει η ομάδα σοβαρές ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Στάθης και Μιχαλόπουλος.


ΕΝΤΟΣ: 1-0-2
ΓΚΟΛ: 5-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Δέχθηκε ηχηρή σφαλιάρα την περασμένη αγωνιστική, αφού ηττήθηκε εντός έδρας από την Κέρκυρα και σταμάτησε το εκπληκτικό σερί του στο πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο71' και ενώ νωρίτερα είχε χάσει δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Παρ' όλα αυτά ο κόσμος χειροκρότησε την προσπάθεια των παικτών της ομάδας και την υποστήριξε παρά την ήττα της. Το κλίμα στο στρατόπεδο των Νεοσμυρνιωτών παραμένει καλό παρά την ήττα, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να βγάζει και πάλι το καπέλο στους παίκτες του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν την αναμέτρηση. Μακριά από την έδρα του ο Πανιώνιος σε τρεις αναμετρήσεις έχει δύο νίκες και μία ήττα, την μοναδική του μέχρι να έρθει αυτή της περασμένης αγωνιστικής. Συνεχίζει πάντως να βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και μένει να δούμε την αντίδραση της ομάδας μετά το άσχημο αποτέλεσμα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο νεαρός τεχνικός αντιμετωπίζει τρία σοβαρά προβλήματα, αφού θα λείψουν οι έμπειροι Κουλοχέρης, Μενδρινός και Καμπάνταης.

ΕΚΤΟΣ: 2-0-1
ΓΚΟΛ: 7-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Και οι δύο ομάδες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και ίσως αυτό τους ωθήσουν σε ένα παιχνίδι τακτικής, που ο ένας θα περιμένει τον άλλο. Περιμένω λίγες φάσεις στην Κομοτηνή και θεωρώ ότι το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία