Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Preview προγνωστικά στοιχήματος Bundesliga:ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Με δύο under στις αναμετρήσεις της Σάλκε και της Φορτούνα τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα στη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 0-1-1

ΦΟΡΤΟΥΝΑ  ΝΤ.: Εντός προγράμματος η ήττα από τη Μπάγερν, αν και το 0-5 στην έδρα σου είναι βαρύ σκορ, από όποιον αντίπαλο και να συμβεί. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα και δεύτερο παιχνίδι στο οποίο δεν καταφέρνει να σκοράρει. Παραμένει χωρίς εντός έδρας νίκη. Τουλάχιστον έχει να επιδείξει καλές αμυντικές επιδόσεις, έχοντας, μαζί με τη Σάλκε, τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (8). Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Νίκος Παπαδόπουλος, οι αμυντικοί Μαλεζάς (7 συμμ.), Σοάρες, Χαζαϊμέχ, οι μέσοι Εράτ, Αϊντίν, Αλουταϊφί και ο επιθετικός Ραϊζίνγκερ (3 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 0-3-1
ΓΚΟΛ: 2-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Επιτέλους έδιωξαν τον Μάγκατ. Δε λέω, σπουδαίος προπονητής, είχε οδηγήσει μάλιστα τους λύκους στην κατάκτηση του πρώτου και μοναδικού πρωταθλήματος στην ιστορία τους την περίοδο 2009-10, αλλά φέτος η ομάδα δε βλέπεται. Λογικό να επωμισθεί το βάρος της κακής πορείας, με το βοηθό Κέστνερ να αναλαμβάνει χρέη προπονητή μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης. Στο τελευταίο παιχνίδι γνώρισε ακόμα μια εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τη Φράιμπουργκ, με 0-2 χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα. Πιθανότατα και οι παίχτες να μην το ήθελαν, επισπεύδοντας την απομάκρυνση του Μάγκατ. Πλέον έπιασε πάτο για τα καλά, με 5 μόλις  βαθμούς. Από αυτούς, τους 4 τους πήρε στα εκτός έδρας. Μακράν η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, μόλις δύο γκολ, τα ίδια χάλια και αμυντικά έχοντας δεχτεί ήδη 15 γκολ σε 8 αγωνιστικές. Εκτός ο τερματοφύλακας Ντρέβες, οι αμυντικοί Μάντλουνγκ, Ρους, Κάλε, οι μέσοι Πίλαρ, Πάνεβιτς και ο επιθετικός Χέλμες.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-2
ΓΚΟΛ: 1-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν ξέρουμε αν η απομάκρυνση του Μάγκατ θα επιδράσει θετικά στη ψυχολογία της ομάδας. Με το ρυθμό που σκοράρει πάντως η Βόλφσμπουργκ και με το κίνητρο να αλλάξει τα δεδομένα και να «μαζέψει» κανένα βαθμό, λογικά περιμένουμε κλειστό παιχνίδι και λίγα γκολ. Το φόρτε της Φορτούνα δηλαδή! Under