Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Εκδίκηση μέσω League Cup;

Τρεις ημέρες μετά τη μεταξύ τους "μάχη" για την Premiership, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκρούονται για τον 4ο γύρο του League Cup.

Την πρώτη τους ήττα γνώρισαν οι "μπλε" στο φετινό πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκαν από τους "μπέμπηδες" με 3-2 στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και είδαν τη μεταξύ τους διαφορά να μειώνεται στον ένα πόντο με την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής.


Εξακολουθούν, παρά ταύτα, να δεσπόζουν στην κορυφή της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει 22 βαθμούς και δείχνοντας ιδιαίτερα σκληροτράχηλοι και έτοιμοι να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Σ’ ό,τι αφορά το League Cup, τώρα, η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο είχε εύκολο έργο στην προηγούμενη φάση απέναντι στη Γουλβς, την οποία συνέτριψε στο Λονδίνο με 6-0!

Ο Ιταλός τεχνικός είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Κυριακή και αυτό είναι κάτι που πεισμώνει ακόμη περισσότερο τον ίδιο και τους παίκτες του, με το ενδεχόμενο νίκης τους σ’ αυτόν τον νοκ-άουτ αγώνα να προσφέρεται στο 2,10.

Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, θα προσπαθήσουν για το "repeat" στην έδρα της Τσέλσι, με τη νίκη τους να προσφέρεται στο 3,25 και αν έρθει, να τους δίνει βάσιμες ελπίδες για τη διεκδίκηση του φετινού League Cup.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αναμένεται να παρατάξει το συγκρότημα του με την ίδια φιλοσοφία και ποντάρει στην θετική αύρα που έφερε σ’ αυτό η επιτυχία για το πρωτάθλημα και το γεγονός ότι αν και δεν είχε ξεκινήσει καλά σ’ αυτό, βρίσκεται πια μόλις στο μείον ένα από την πρώτη θέση.

Στον 3ο γύρο του κυπέλλου, επικράτησε με 2-1 της Νιούκαστλ και, αν και δεν είχε εντυπωσιάσει, πήρε αυτό που ήθελε.